Behandelingen

Dames Knippen v.a.
€ 33,50
Dames Wassen, Knippen & Modelföhnen
€ 43,50
Heren Knippen
€29,00
Kinderen Knippen t/m 5 Jaar
€ 17,50
Kinderen Knippen t/m 13 Jaar
€ 23,00


Verven v.a.
€ 49,50
Kleurspoelingen v.a.
€ 47,00
Speciale verving ( Highlights / Balayage) v.a.
€ 67,50
Permanenten (incl. Knippen & Föhnen) v.a.
€ 92,50
Watergolven / Föhnen 
€ 43,00

Maak hier uw afspraak!

Heeft u vragen over de behandelingen dan kunt u altijd bellen naar onze salon. Zo kunnen wij u het beste behandelingsadvies geven met een daarbij passende prijsafspraak.
Kleurafspraken kunnen alleen telefonisch bij ons gemaakt worden.

Kleurtechnieken

Door de nieuwste cursussen te volgen, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste modetrends. Al onze kleurspecialisten kennen hierdoor ook de nieuwste kleurtechnieken. Zo kunnen wij iedereen helpen!

Knippen

Ook onze kniptechnieken houden we bij door regelmatig de nieuwste cursussen te volgen. Zo zorgen wij dat mensen met stijl of gekruld haar & lang of kort bij ons terecht kan.

Wella.

Wella Professionals is een premium haarverzorging merk van dat mensen met liefde en passie voor perfect haar samenbrengt. Na bijna 140 jaar van haar bestaan ​​biedt Wella Professionals een breed aanbod van eersteklas producten die worden verkocht in meer dan 150 landen. Gezinnen & kinderen

Bij ons kunt u terecht met het hele gezin. Voor de allereerste knipbeurt van uw kinderen of samen met het hele gezin. Ook voor de ouderen zijn wij goed te bereiken aangezien de salon rolstoel toegankelijk is.